vineri, 2 septembrie 2011

Un club s-a închis, iar altul intră în renovare - Află care!


Ce s-ar face comunitatea dacă nu ar avea unde să-și zbânțuie posteriorul după o săptămână de muncă sau, în cazurile fericite, de produs mentosan la greu în casă, pe romică, în căutarea ei disperată de a-și găsi și ea, nu-i așa? sufletul pereche, un alt prost cu care să se fută sau, camarazi de împărtășit drama proprie. Noroc că avem... dar oare cât de recunoscători suntem că avem unde să facem asta?


Un club gay s-a închis
Știu că deja v-au sărit inimile. Așa că nu voi zăbovi mult: este vorba despre club Soul, locația de la malul mării, gândită la început ca o cafenea, devenită apoi, datorită cererii, club. Am pierdut, din păcate, singurul club gay din zona litoralului. Ultima petrecere din acesta a avut loc pe 27 August a.c.

Altul intră în renovare
Acum vorbim de singurul club gay din capitală care a mai rezistat. După ce s-a mutat de pe o parte pe cealaltă a bulevardului Soho intră în renovare, iar preț de un weekend nu va mai activa, astfel că ne vom putea reîntoarce în acesta începând cu data de 10 sept. (Să sperăm că va fi gata la timp și mai ales că renovarea va fi în favoarea noastră.)

Bine-bine, dar noi unde dansăm în weekend?
Alternativa pentru weekendul în care Soho Studio nu este în funcțiune vine mai curând decât m-am așteptat. Club Colorteca ține pe 3 septembrie începând cu ora 23 petrecerea Colorwave, marca Foca. Acesta se află pe Intr. Nicolae Selari și are ca temă culoarea, astfel că suntem îndemnați să venim îmbrăcați colorat. A și aviz amatorilor de pierdut vremea, intrarea e 10 lei.


Cum comentați închiderea clubului Soul? Ați fost vreodată în el? Dar renovarea clubului Soho?

sursa: http://www.ideidegay.ro/

2 comentarii:

  1. referitor la închiderea Clubului Soul...îmi pare rău că sa închis,eu sunt din Arad dar când mergeam la Mare mergeam în Soul. de pildă şi anul acesta în Iulie când am fost la Mare,am petrecut clipe de neuitat în Soul. fiecare avem păreri diferite despre Soul. eu sunt de părere pozitiva...şi sunt totuşi din Vestul Ţării. într-un cuvânt...păcat pentru închiderea Clubului.

    RăspundețiȘtergere
  2. da acum la toti le pare rau ca s-a inchis CLUB SOUL ,da pana sa se inchida unii tot comentau : ca e naspa ,ca sunt tigani ( IN ZONA ),ca sunt preturile scumpe etc etc .Ma intreb daca stie fiecare dintre cei care faceau comentarii negative la adresa clubului : CAT DE GREU E SA AI O ASTFEL DE AFACERE DE GENUL ASTA IN MOMENTELE ACTUALE si sa mai scoti si profit ca sa iti acoperi cheltuielile si sa te mentii pe linia de plutire!!!!!Succes celor care v-or sa deschida altul.

    RăspundețiȘtergere

Ai ceva de comentat ?? comenteaza nu sta pe ganduri

schimb de likeuri