luni, 26 septembrie 2011

Lady Gaga, enervata ca un adolescent gay s-a sinucis





Lady GaGa s-a enervat foarte tare cand a aflat ca un fan inrait s-a sinucis din cauza orientarii sale sexuale.
Baiatul, in varsta de 14 ani, n-a mai suportat sa fie batjocirit de colegii de la scoala si si-a pus capat zilelor. Mama baiatului este cu atat mai disperata cu cat in ultimele luni fiul ei parea linistit si impacat cu ideea ca si gay-ii trebuie sa traiasca.
Jamey Rodemeyer, baiatul care s-a sinucis pentru ca era gay, vorbea cu drag de Lady GaGa si spunea ca muzica ei il inspira sa mearga mai departe.
`Ma face fericit. Ma face sa constientizez faptul ca asa m-am nascut. Pe mine m-a ajutat. Tot ce trebuie sa faceti este sa urmati mesajul ei: capul sus, viata merge inainte`.
Acesta a fost mesajul tanarului pentru cei care se afla in aceeasi situatie cu el. Entuziasmul lui Jamey a scazut incetul cu incetul, pentru ca ai sa colegi il hartuiau zilnic.
Pe 18 septembrie, Jamey Rodemeyer s-a sinucis, gest care a infuriat-o pe Lady GaGa, o mare aparatoare a drepturilor homosexualilor.
`De trei zile meditez, plang si tip. Sunt atat de nervoasa. Toate acestea trebuie sa inceteze. Nu ma voi da batuta`, a scris Lady GaGa.

                                                               sursa: www.bestmusic.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de comentat ?? comenteaza nu sta pe ganduri

schimb de likeuri