sâmbătă, 8 octombrie 2011

Ziua băiat în tipografie, noaptea, fată în cluburi

Alex, un travestit din Sibiu, încinge atmosfera în barurile din localitate

Seara, tânărul se  costumează şi se  transformă într-o “divă“ (Fotografii: Ramona Găină)
Seara, tânărul se costumează şi se transformă într-o “divă“ (Fotografii: Ramona Găină)
În vârstă de 21 de ani, Alex spune că şi-a descoperit pasiunea pentru show-urile de travestiţi în urmă cu doi ani, când a văzut un astfel de spectacol la un revelion pentru gay, în Braşov. Acum, exersează cât de mult poate, este invitat la petreceri private, şi face adevărate show-uri în cluburile din Galaţi, Braşov sau Bucureşti.
Originar din Galaţi, Alex s-a stabilit în urmă cu trei ani la Sibiu, şi are în viaţa de zi cu zi un job cât se poate de banal, fiind angajat la o tipografie.
Noaptea însă, Alex devine Nico, o adevărată divă care încinge atmosfera în cluburi.
Alex primeşte invitaţii şi la petreceri private

Alex îşi recunoaşte deschis orientarea sexuală, pe care şi-a descoperit-o în adolescenţă, şi spune că actualul lui prieten, cu care este împreună de aproximativ un an de zile, îl sprijină în ceea ce face.
"Mă mai ajută la dansuri, mă sfătuieşte la ţinute, la coregrafii", spune Alex.
Hainele şi le cumpără din magazinele pentru femei, şi investeşte în îmbrăcăminte şi în produse de make-up în jur de 400 de lei, în fiecare lună.
Pentru coregrafii, se inspiră foarte mult de pe internet, iar cea mai bună sursă de inspiraţie o constituie videoclipurile lui Lady GaGa.
"Îmi place cum face show şi îmi place faptul că susţine comunitatea LGBT (lesbian, gay, bisexual, transsexual)", adaugă Alex.
Pentru show-uri, alege în special melodii româneşti, iar reprezentaţiile durează de la 30 de minute, în cluburile pentru heterosexuali, până la o oră şi jumătate, la petrecerile LGBT.
"În cluburile pentru heterosexuali stai cu emoţii, te poţi aştepta la orice, la final vezi dacă publicul se bucură sau nu, dacă nu te huiduie. La cele cu LGBT e altfel, mentalitatea e mai deschisă", mai spune Alex.
Dă click pe imagine pentru a vedea mai multe fotografii în Mediacenter:

                                                                                                                     















                                                                          sursa: click.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de comentat ?? comenteaza nu sta pe ganduri

schimb de likeuri