marți, 18 octombrie 2011

Dramă la o nuntă de lesbiene: ambele mirese au fost furate!


Ramona şi Corina, în clipa în care au spus "Da! Da!"
Pentru Ramona și Corina, două tinere lesbiene din Maramureș, cea mai frumoasă zi din viața lor s-a transformat într-un coșmar de neînchipuit. “Chiar înainte de tortul de nuntă, ne-am trezit că ambele mirese dispăruseră”, povesteşte îngrozită una dintre domnişoarele de onoare. “Am crezut, iniţial, că e vorba de o glumă, apoi că este o greşeală. Dar, apoi, naşele au început să primească telefoane cu revendicări pentru eliberarea ambelor mirese”, relatează printre lacrimi Ionela Cezar. În cele din urmă, totul s-a încheiat cu un dezastru greu de imaginat…
“Nunta a început cu tradiţionala ceremonie civilă. Apoi, la biserică, am constatat că ambele fete încercau să se calce reciproc pe pantofi, cum spune obiceiul locului. Şi-au făcut praf două perechi de Prada de cîte o mie de euro”, povesteşte Laura, una dintre naşe. Apoi, noul cuplu a pornit către restaurantul de sushi şi salate, unde au ciocnit zeci de pahare cu tradiţionala apă plată cu lămîie, obligatorie la asemenea evenimente. “Tocmai începuse melodia noastră preferată de Ricky Martin şi voiam să le invităm la dans, cînd am văzut că fetele nu mai erau”, adaugă Laura.
Poliţiştii chemaţi la faţa locului au petrecut ore în şir făcîndu-le percheziţia corporală nuntaşelor, iar pe unele dintre ele, considerate suspecte, le-au dus în cătuşe pînă la secţie, unde le-au interogat sălbatic pînă în zori. Din interogatorii, a rezultat faptul că două grupări de răpitori au acţionat independent, fără să ştie una de cealaltă, şi le-au ademenit pe mirese cu bonuri de reduceri la mall. Ulterior, cele două mirese au petrecut restul serii făcînd shopping la ofertă, uitînd de nuntă şi de invitaţi.
Răpitorii celor două tinere au recunoscut, spre dimineaţă, că a fost vorba despre o confuzie frecventă la nunţile de lesbiene. “Adesea se întîmplă ca invitaţii la nunţile de lesbiene să le răpească pe ambele mirese, spre deosebire de nunţile gay, unde însurăţeii aşteaptă în zadar cu ochii în tavan pînă dimineaţă ca să fie răpiţi şi nimeni nu se bagă”, le-a explicat poliţiştilor Valentin, şeful uneia dintre grupările de răpitori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de comentat ?? comenteaza nu sta pe ganduri

schimb de likeuri