marți, 30 august 2011

Cum arata primul hotel pentru gay din America - FOTO

Exista baruri pentru gay, cluburi de noapte pentru gay, ba chiar si croaziere pentru gay. Iar acum, în Miami s-a deschis primul hotel pentru homosexuali din America, scrie gandul.info, care citeaza gawker.com. Stabilimentul se numeste Lords South Beach si este situat într-o vila construita în anii '30 si renovata de firma BHDM din New York. Hotelul este zugravit în nuante deschise de galben, bleu si verde, iar piesele de mobilier sunt moderne, noteaza sursa.

Patronul Lords, Brian Gorman, si-a facut lectiile înainte sa înceapa planificarea: a realizat un studiu pe 20.000 de persoane homosexuale din SUA, iar 75% dintre acestea au declarat ca ar alege sa stea într-un hotel pentru gay. "Pornind de aici, ne-am concentrat pe publicul-tinta, dar ideea principala a fost sa facem pe oricine sa se simta confortabil în hotelul nostru. Am vrut sa construim un design care sa-i lase masca pe vizitatori", spune Gorman.

"Este ceva amuzant, jucaus si diferit decât ati vazut pâna acum", asigura Dan Mazzarini, care a proiectat hotelul de 54 de camere. Printre lucrurile "diferite" se numara un bar auriu stralucitor si un urs polar gigant, care e asezat în holul hotelului si a devenit mascota stabilimentului. Pe viitor, Gorman vrea sa construiasca multe alte hoteluri pentru gay, în SUA. "A durat doar patru luni sa construim Lords South Beach. Daca am fi muncit prea mult, probabil ar fi iesit ceva exagerat. Asa, am lucrat din instinct", conchide patronul.
 


Galerie foto

Un comentariu:

Ai ceva de comentat ?? comenteaza nu sta pe ganduri

schimb de likeuri